logo s100

TOPKLASSE MOTORFIETS ONDERHOUDSPRODUCTEN

Alleen als het beste goed genoeg is!

Ons succes bevestigt dat er altijd een markt is voor innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en dat een voortdurend innovatieproces een centrale voorwaarde vormt om in de wereldwijde concurrentieslag succesvol te zijn. De gedachte ‘wie stopt beter te worden, is niet goed genoeg meer’, blijft dan ook kenmerkend voor de toekomstige activiteiten van Dr. O.K. Wack Chemie.

Nu Dr. O.K. Wack Chemie Europees marktleider is op het gebied van hightechreiniging, is het ons uitgesproken doel om ook internationaal de koppositie in te nemen. De nauwe samenwerking met gerenommeerde universiteiten en wetenschappers en de omvangrijke investeringen op het gebied van R&D garanderen dat ook in de toekomst de nieuwste stand van de techniek wordt gevolgd.

Op het gebied van consumentengoederen richten wij ons nog steeds op het ontdekken van bestaande marktniches en het ontwikkelen van daarop afgestemde technologisch optimale producten. Het succesvolle concept dat zich richt op individuele merken blijft behouden, met als doel om ook in andere marktsegmenten kwaliteits- en marktleider te worden en nieuwe markten te ontwikkelen.

logo dr ok wack chemie