logo s100

TOPKLASSE MOTORFIETS ONDERHOUDSPRODUCTEN

Alleen als het beste goed genoeg is!

Merkartikelen die aan de hoogste eisen voldoen

De hoogwaardige onderhoudsproducten van Dr. O.K. Wack Chemie bieden de klant optimaal resultaat met minimale inspanning. Jarenlange optimale productbetrouwbaarheid maakten de wereldwijde innovaties P21-S, CW 1:100 en S100 tot marktleider in de segmenten auto- en motoronderhoud.  Exclusieve leveringen, o.a. aan Porsche, het doorstaan van diverse tests en talrijke onderscheidingen onderschrijven het concept van Dr. O.K. Wack.

Hightech-Cleaning

Met de ontwikkeling van de CFK-vrije reiniger Zestron manifesteerde Dr. O.K. Wack Chemie zich in 1989 succesvol als concurrent van gevestigde grote concerns.
Als toonaangevende aanbieder in Europa beschikt Zestron tegenwoordig over het wereldwijd grootste technische centrum voor precisiereiniging. In de elektronische industrie staat de naam ZESTRON voor hightech- reinigingsprocessen en hoge klantgerichtheid.
Met de oprichting van de ZESTRON Corporation in de Verenigde Staten is het nu mogelijk om de markten in Noord-Amerika en Azië volgens hetzelfde succesvolle concept te bedienen

logo dr ok wack chemie