logo s100

TOPKLASSE MOTORFIETS ONDERHOUDSPRODUCTEN

Alleen als het beste goed genoeg is!

Sinds 1975 heeft ons bedrijf zich met wereldwijd innovatieve producten en speciale probleemoplossingen ontwikkeld tot toonaangevende fabrikant op het gebied van:

  • hoogwaardige onderhoudsproducten voor motorvoertuigen en motorfietsen
  • precisiereiniging voor de hightechindustrie

De pijlers van ons succes

Intensieve inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling volgens de laatste stand van de techniek in combinatie met creatieve marketing vormen de essentiële pijlers van het bedrijf. Om die reden investeert Dr. O.K. Wack Chemie meer dan 30% van zijn omzet in deze twee gebieden. Het geheim van ons bedrijfsucces schuilt in het ontdekken van marktniches en het hiervoor ontwikkelen van technologisch optimale producten om deze vervolgens met behulp van een ultramoderne marketingmix bij de klant te brengen. De samenwerking met onze partners is van doorslaggevend belang bij de toepassing van deze filosofie. Deze overweging komt tot uitdrukking in onze op de vakhandel georiënteerde verkooporganisatie voor consumentengoederen en onze hoge klantgerichtheid.

Onze filosofie

Alle activiteiten van Dr. O.K. Wack Chemie worden geleid door het centrale principe om uitsluitend nieuwe probleemoplossingen op de markt te brengen of bestaande producten duidelijk te verbeteren. Door het consequent volgen van deze filosofie zijn wij er de afgelopen 20 jaar in geslaagd om innovatieve concepten en producten te ontwikkelen. Tot op heden heeft het bedrijf meer dan 40 patenten verkregen. Diverse onafhankelijke tests hebben de kwaliteit en superioriteit van deze producten aangetoond.

logo dr ok wack chemie